2016. december 18., vasárnap

Revlon termékek tesztje

A Revlon márka nekem eddig egy vakfolt volt, mivel semmilyen termékéhez nem volt szerencsém. Az alapozójáról sok beautyblogger ódákat zeng, így az már egy ideje kívánságlistás. 
Nagyon örültem, amikor megkeresett a márka, hogy próbáljam ki az újdonságaikat, így be tudok Nektek számolni róla, hogy melyik minősége milyen.






Márkáról:

1932-ben alapított amerikai kozmetikai márka.

Kínálatában hajfestékek, hajápolási szerek, illatszerek, sminkek és egyéb kozmetikumok találhatók.

Magyarországon a Revlon Professional hajápolási termékek beszerezhetők egyes fodrászatokban, egyéb Revlon termékek pedig webáruházakból rendelhetők vagy pedig a Müllerben kaphatóak. (Krémmánia)





REVLON ULTIMATE ALL-IN-ONE SZEMPILLASPIRÁL



Amit a márka ígér:Egyszerre dúsítja, hosszabbítja, szétválasztja a pillákat, megemeli azokat, és intenzív színt ad. (Krémmánia)




Csomagolása fóliával lezárt, így biztosak lehetünk benne, hogy senki nem nyitotta ki előttünk, nagyon higénikus és így garantáltan nem romlik meg hamar.

Fekete-piros megoldás nem rossz viszont szerintem nem az a vásárlásra csábító színkombináció ez esetben.

A spirál kefe gumis, izgalmas megoldású, pici fejű, könnyű vele bánni, nem keni össze a szemhéjunkat.



Sajnos nagyon sok festéket visz fel a kefe, még ha rendesen lehúzgálom az oldalán akkor is. Nekem összetapasztja a pilláimat így és pókláb hatású, ha nem szedem le a nagy részét a keféről és nem fésülöm át egy egy spirálkefével.

Abszolút igaz viszont, hogy dúsít és hosszabít, majdnem műszempilla hatást ad (kicsit tapaszthatja a szempillákat, le kell húzgálni a szélén a festéket). Lemosása viszont lehetetlen olajos lemosó nélkül, sőt azzal is hosszú időbe telik. Nagyon nehéz másnap spirálozni, ha egy pici is maradt a pillákon. Ez a tulajdonság nagyon bosszantó.


ULTRA HD MATTE LIPCOLOR



Amit a márka ígér:



  • 100 %-ig viasz mentes gél formula
  • Plüss bársonyos applikátor
  • Krémes mangó és  vanília illat
  • Magas pigmentáltságú színek
(Krémmánia)

Revlon szeretné bemutatni 2016 legújabb, csábítóan matt, folyékony ajakrúzsát. Az ÚJ bársonyosan matt, HD technológiás Revlon Ultra HD Matte Lipcolor™ folyékonyrúzs viselete észrevehetetlen és hidratáló. Ne tegye ki ajkait többé azoknak a matt rúzsoknak, melyek kiszárították. Ez a termék köszönhetően különleges formulájának a matt hatás ellenére is ápolja ajkait.

Revlon Ultra HD Matte Lipcolor™ folyékonyrúzs 100%-osan viaszmentes formulájának köszönhetően az élénk színek bársonyos érzettel párosulnak. A plüss, bársonyos applikátorának köszönhetően a felvitel hihetetlenül egyszerű.

7 nagyszerű árnyalatban és ellenálhatatlan vanília és mango illatban kapható ez a termékcsalád. Ki képes választani csak egyet ezek közül?
Csomagolása nagyon tetszik, mutatós a matt tégely (ami természetesen műanyag) és a matt ezüst kupak. 






Az applikátor szára megfelelően hosszú, jó koordinálást tesz lehetővé. Az applikátor tényleg bársonyos, szőrös, szépen felveszi a terméket, lehet picit többet is mint kéne, így érdemes lehúzni belőle. Az alakja babapiskóta jellegű, ellapított, tökéletes formájú a precíz ügyködéshez.




620 HD Flirtation Flirt (korallos nude), 635 HD Passion Passion (a bogyószín)
Állaga géles, kellemes. Eloszlatása csík mentesen nagyon nehéz, nagyobb mennyiség kell hozzá a világosabb árnyalatnál, viszont úgy már nem olyan kényelmes viselet. Mattnak abszolút nem nevezném, krém finishű. A sötétebb bogyós árnyalat sokkal jobban mutat az ajkakon, mint a világos korallos-barackos nude. Eszméletlen jól hidratál viszont. Nem csókálló.

A sötétebb árnyalatokat ajánlom inkább Nektek




EYES, CHEEKS + LIPS PALETTE



Amit a márka ígér:

Revlon bemutatja az új Revlon Eyes, Cheeks + Lips™ Palettákat, a tökéletesen összehangolt színek palettáit, melyekkel számtalan csodálatos sminket és megjelenést alkothatsz magadnak.

Mindkét paletta tartalmazza a legfontosabb termékeket ahhoz, hogy akár többféleképpen is elkészíthesd a teljes sminkedet. Akár natúr vagy hangsúlyos sminkre vágysz, mindkét elengedhetetlen sminkpaletta csodálatos, összhangban lévő árnyalatokat tartalmaz: 6 féle ColorStay™ Szemhéjpúdert, 1 Arcpírt, 2 féle Super Lustrous™ Ajakrúzst, és 2 féle Super Lustrous™ Ajakfényt, valamint ecseteket és tükröt is, biztosítva a végtelen lehetőségeket!

LEGFŐBB TULAJDONSÁGOK:
• Professzionálisan összehangolt árnyalatok, melyek elengedhetetlenek a teljes smink elkészítéséhez
• Univerzális, tündöklő árnyalatok
• Mindkét paletta a Revlon legnépszerűbb színeit tartalmazza: - 6 ColorStay™ Szemhéjpúder - 1 Arcpír - 2 Super Lustrous™ Ajakrúzs - 2 Super Lustrous™ Ajakfény
• A bármikor kényelmesen alkalmazható szett tartalmaz egy tükröt, applikátort és ecseteket is (duplavégű szemhéjpúder applikátor, ajakecset, arcpír ecset)


2 UNIVERZÁLISAN TÜNDÖKLŐ PALETTA A TÖKÉLETES MEGJELENÉSÉRT:


Seductive Smokies: füstös szemhéjpúderek, kipirult orcák, szexi ajkak
Romantic Nudes™: semleges szemhéjpúderek, natúr arcszín, alig látható ajkak

TESZT

Videóban teszteltem ezt a palettát, mármint a szemhéjra való termékeit (ITT találod a videót). Első benyomásom is jó volt, de egyre jobban megszeretem.




A csomagolása átlátszó műanyag felpattinthatós tető és az alapból áll, amiben sorakoznak a festékek. Szép kivitelezés, minőségi műanyag. Masszív, jól záródik, így táskabarát, utazáshoz is kiválló. Nekem a 200-as árnyalat érkezett tesztelésre. Füstös szemsminkhez tökéletes, egy természetes hatású pirosító és fényes ajaktermékek adják meg a lehetőséget a szépüléshez.




Egy vékony sávban tükör is helyet kap, szerintem sminkeléshez ez kevés, de smink csekkoláshoz megfelelő lehet. Két kis ecset és egy kétvégű gumis applikátor is helyet kapott a csomagban. Egyik se jó semmire, talán a rúzsecsettel lehet a legtöbbre menni. Viszont nagy bajban azért életmentő lehet ez a gondoskodás, így díjjazzuk!






A színek jól harmonizálnak (ennek a palettának van egy másik verziója, abban is így van). 

Hat szemhéjpúder kapott helyet a palettában, egy pirosító és két szájfény, két rúzs. 







 Kezdjük a szemhéjpúderekkel. Szatán-selyem fényű és matt finisű árnyalatok is szereplenek. Az egész világos szürkétől a feketéig, főképp szürkés és barnás árnyalatokra számítsunk. 
Remek visszafogott füstös sminket és durva bulisminket készíthetünk, jól kombinálhatjuk az árnyalatokat. 





Hat szemhéjpúdernek köszönhetően nagyon változatos lehet a makeupunk, a megjelenésünk. A szemhéjpúderek közepesen pigmentáltak, minimálisan poroznak, viszont jól építhetőek és tartósak szemhéjalap nélkül is.

A pirosító barackos, piszkos rózsaszín árnyalatú, nem ordítóan pigmentált, inkább hétköznapi basic, kötelező darab. Jól építhető. 
A szájfényeknek nincsen színe sajnos, a rúzsok viszont remekek. A piros az igazi klasszikus árnyalat, ami mindenkinek remekül áll, a középrózsaszín, hússzín pedig tökéletes hétköznapi Jolly Jocker. 

Abszolút elégedett vagyok a palettával, egyedül az egyik szájfényt cserélném le egy nude rúzsra. A pirosító és a barnás fényes-csillámos szín a kedvencem.

A palettát nyugodt szívvel ajánlom, valamint a szempillaspirált olyanoknak, akik lerobbanthatatlan darabot keresnek, ez bizonyosan nem fog potyogni. A matt termékek az én igényeimnek nem felelnek meg, de a türelmesebb rúzsozóknál a foltosság elkerülhető és kényelmes viselet lehet egész nap. 

A rúzst pedig majd egy tesztben később kielemzem. :)


Ti próbáltátok már valamelyik terméket? Hogy vált be? Mi a kedvencetek a Revlon márkától?