2014. augusztus 26., kedd

Essence Bloom pirosító stift - TESZT

Első stift kiszerelésű pirosítómat szeretném megmutatni Nektek és leírni róla a véleményemet egy teszt formájában, ez az Essence Bloom me up! blush stick-je.




Csomagolása egy túlméretezett rúzsra emlékeztet, a stiftet ki kell tekerni. A színe csodás halvány rózsaszín, ami első ránézésre a természetes arcpir érzetét kelti. Krémes állaga nagyon érdekessé teszi, azt olvastam, hogy a krémes pirosítók tartósabbak, sőt ezt anyukám is megerősítette, mivel fiatal korában ilyeneket lehetett kapni.


TESZT

A csomagolás majdnem tökéletesen az az árnyalat, mint maga a pirosító, ami tetszik, hiszen a millió sminkcuccom közt könnyen megtalálom, ha ehhez szeretnék nyúlni.



Felvéve az arcra kicsit csomósodik, ami nem igazán praktikus, bele kell masszírozni az arcba. A másik ami nem tetszett, hogy ragacsos marad, ahová felvittük a terméket, így én nem éreztem jól magam benne, hiszen érezhető a smink az orcán. 



Tartósság szempontjából a nap végéig a helyén marad, nem igazán kopik meg a szín. A sok negatívum miatt viszont csak 5/3 pontot tudok adni, biztos, hogy ritkán fogom használni és elrettentett a többi stiftes pirtól. Valószínű ezen negatívumok miatt volt kifutó modell és egyre ritkábban botlunk a márkák polcain a stiftes megoldásokba.