2014. augusztus 31., vasárnap

MEMEBOX- K-Style kiadás #17 Special

Megérkezett a  várva várt harmadik MEMEBOXOM, ami csak sminkeket rejtett. Ez egy Speciális kiadás ismét, a K-Style a #17-es számú.
Finally my highly anticipated third MEMEBOX arrived and inside of it only make-up products. This is a special edition also, K-Style number #17.
4-8 teljes terméket tesznek egy dobozba és persze kerül nem egy teszter méret is bele. Különböző kiadásai vannak, van a sima Memebox, ami havonta jelenik meg. Négy fő típusa létezik, a MEMEBOX, a MEMEBOX különkiadás, a Luckybox (szerencse doboz) és Superbox (ami drágább, és több terméket tartalmaz. Ezen kívül vannak trend kiadások, pl. nyári, csajos bulis, vízálló sminkes, piros kiadás stb. Mindenki megtalálhatja a neki tetsző dobozt, amiben a zsákbamacska termékek vannak jóval nagyobb összegért, mint amibe a box kerül. Klikk ide és nézz körül a dobozok között. :)

There is 4 to 8 full size products and there are tester sizes also included in the box. There are different editions, there is a smooth Memebox, which is published monthly. There are four main types, the MEMEBOX the MEMEBOX special edition, the Luckybox (lucky box) and SuperBox which contains more products and of course they are more expensive. Moreover, there are annuals, summer, girls night out, waterproof make-up, red edition, etc. Everyone can find something to match their taste.



Ami nagyon meglepett, hogy most kisebb dobozban kaptam a sminkeket, mint eddig a kozmetikumokat, de nagy öröm ez, mert így már két méretben is a rendelkezésemre áll a csodás pink box. És szerencsére most sértetlen volt. :)What really surprised me is that now I got a smaller box with make-up, so far the boxes were bigger but containd cosmetics, this is a great pleasure for me, because I have it in two sizes now, this beautiful pink box. As u know, I'm blown away by boxes.



Doboz tartalma "csomagolás nélkül"
Első ránézésre természetesen a pirosító varázsolt el a cuki masnis pamacsának köszönhetően, viszont a legkíváncsibb a CC krémre voltam, hiszen ilyet még sosem próbáltam. A pigment színe pedig hihetetlen közel áll hozzám így arról egyből tudtam, hogy kedvencemmé válik. 

1. Bbia Pigment 1,5g (5$)

Nekem az arany barna lapult a dobozomban, ami a színeimhez legjobban illik, így nagyon örültem ennek a véletlennek. Biztos, hogy sokszor fogok a sminkembe csempészni belőle.

Csodás csillogást ad, és nem is nagyon potyog felvitelkor a pigment. Nagyobb szemű csillámokat tartalmaz, amiket szépen el lehet kenni, de akár csillámporként is fel lehet vinni. :)

Glam up your eyes with jewel glitters which glides onto your eyelids smoothly with just enought pearly effect and, more than anything, last for all day and night! With Bbia's Pigment, it's possible to feature a glittery, real K-Pop idol-like makeup in no time!

2. awesome Aqua Radiance CC Cream 30 ml (29$)

A BB krémeket nagyon nem szeretem, így kettős érzéssel fogadtam a CC krémet, viszont nagyon kíváncsivá tett, hogy mit is tud. Mivel a MEMEBOX-ban lepuló kozmetikumok eddig lenyűgöztek, így hihetetlen nyitottan állok mindenhez, ami Koreából érkezik. :)I tried it couple of times and covered quite nicely, almost a priming effect for me and comfortable to wear, does not feel heavy ont he skin and moisturizing to.
Pár alkalommal próbáltam és elég szépen fed, majdnem alapozó hatást értem el vele és kellemes viselet, nem nehezíti el a bőrt és érezhetően hidratál.

This all-in-one CC cream offers everything from balancing out skin tone & texture, treating fine lines & wrinkles, maintaining the moisture/oil balance, and covering up skin imperfections! There's no need to worry about which shade it is, because it doesn't change the skin tone but rather brings out your most naturally glowing conplexion.


3. RiRe Luxe Auto Gel Eyeliner Champagne 1ea (14$)

Pezsgő színű szemceruza nagy hiánycikk volt nálam (egyáltalán a világos ceruza), így ez is teli találat. Még gél jellegű ceruzát sose próbáltam, nehéz volt türtőztetnem magam, hogy kibírjam a kipróbálással a fotózás végét.

Gyönyörű és egész nap fentmarad, mi mást is mondhatnék, imádom.

Waterproof, long-lasting, and smoothly applying, RiRe's Luxe Auto Gel Eyeliner in Champagne works wonders for featuring the sweet baby pink daily makeup also highly popular amongst Koren ladies. It can be worn for work, dates, and even for quick walk in the park with your dog.

RiRe Luxe Auto Gel Eyeliner Choco Brown 1ea (14$)


Barna szemceruza mindig elkél, amúgy sem volt ilyenem. Szép természetes színt ad és jól kontúrozza a szemet, egész nap kitartott, nem maszatolódott el.Brown eyeliner is a should have. It gives a nice natural color to the eye and well contouring, persisted throughout the day and there is no smudging. It holds all the way.




5. A'PIEU Full Of Nature Mascara 4,3 g (3$)

Ő egy ici-pici spirál, ami tökéletes méretű minden neszesszerbe, így szinte imákat mormoltam, hogy jó minőségű legyen. A leírásban az szerepel, hogy viasz formulával gazdagított és különböző bogyók és gombák kivonata táplálja a szempillákat. :)

Bevált, bár csak nappali sminkhez látom jónak, mivel nem túl építhető, de azért megy a neszesszerembe. :)


Works wery well, although I would only use it as a daytime make-up.
The mascara brush and the setting wax formula combine to your eyelashes and fix it for a lasting finish. Various grain, berry, and flower extract also help maintain healthy lashes.




6. Shara Shara Feminine Single Blusher 1ea (7$)

Pirosító palettán agyalok mostanság, hogy be kéne szerezni, de ezzel a cukisággal elnapoltam ezen ambícióimat, mivel csodás halvány rózsaszín, kicsit korallos színében elvesztem. A csomagolásával pedig minden lányt, nőt levesz a lábáról. :)

Pár próba után elmondhatom, hogy szép rózsás arcot varázsol és remekül illeszkedik az arcszínemhez, pedig féltem, hogy világos lesz. Jól építhető, remekül pigmentált.


Adorably cute and petite in its packaging, this blusher is extremely long-lasting with silica compononents which work to maintain yours skin soft and silky. Plus, it's very easy to carry around and will be perfect for quick makeup fix-ups or finish-ups by adding some color and radiance to yours peal cheeks.


7. Secret Key Sweet Glam Tint Glow 3,5 g (24$)

Szerintem hallgatóztak, mert nagyon szerettem volna egy igazán narancssárga rúzst és íme. A csomagolása a világ legcukibbja.

Első próbánál kiderült, hogy egy olyan rúzsról van szó, ami leginkább szájfény, méghozzá elég rózsaszínes árnyalat. Pedig olyan kíváncsi lettem volna milyen egy igazi narancs rúzs. Ha viszont szájfényként fogom fel tökéletes, bár nem túl tartós. 

It is a moisturizing, long-wear lip tint for adding colorful radiance and natural glow to your dry, dulled-out lips. 





A doboz ára/box price : 23$
Összértéke a termékeknek/ value: 96$

Honnan rendelheted meg (website, webshop)? http://us.memebox.com/

Előző dobozokról (previous boxes) olvashatsz még: Kollagénes #33  #22 2014 legjobb termékei és Teljes kiőrlésű gabonás #6 

Mi tetszik leginkább Nektek ebből a MEMEBOXBÓL? Rendeltetek már? Melyik dobozka keltette fel leginkább az érdeklődéseteket?