2016. június 2., csütörtök

Aromax micellás vizek tesztje

Az Aromax márka leginkább az olajairól ismert, nem egy termékét használom én is lelkesen, kedvenceim az olajos szérumok, amiket este vetek be éjszakai krém helyett, illetve a csipkebogyó olajért rajongok, ami szuper ránctalanító. Újabban a brand izgalmas kozmetikum vonallal kísérletezik, méghozzá a micellás vizeivel robbant be a piacra, remélem még több újdonságot fogunk tőlük látni. 







Fétisem a micellás vizek tesztelése, hiszen ez a kozmetikum változtatta meg az életem, a sminklemosás nem nyűg, amióta feltalálták ezt a folyadékot. Már egy rangsort is felállítottam, amit ideje lesz kiegészíteni pár márka termékével, köztük az Aromax Botanica termékcsalád vizeivel. Két verzió került hozzám a rózsavizes és az aloe verás.





Amit a márka ígér: 

Az Aromax Botanica Micellás sminklemosó és arctisztító víz amellett, hogy kíméletesen eltávolítja a sminket, olyan összetevőkkel rendelkezik, melyek segítségével gyengéden tisztítja és kondicionálja akár az érzékeny bőrt is. A mesterséges illatanyagmentes sminklemosó víz a száj- és szemkörnyékén is alkalmazható. A benne lévő micellák magukba zárják a szennyeződéseket, így alkohol nélkül is gyengéden tisztítja a bőrt. Az aloe vera gél amellett, hogy értékes vitamin és antioxidáns tartalma miatt ápolja a bőrt, még regeneráló hatása is van.

Mesterséges illatanyagot nem tartalmaz.


Csomagolás henger alakú, útlátszó, műanyag flakon. Az Aloe verásnak zöld a kupakja, míg a rózsavizenek átlátszó. Jól záródik, felpattintható, semmi különös. Illatuk nincs, bár a rózsavizesnek Botond állítása szerint van egy enyhe rózsás felhangja.



Elöl és hátul minden információ fel van tüntetve, be kell valljam ez nagyon szimpatikus, sok cég elfelejtkezik erről és csak angol nyelven, vagy nagyon röviden szerepel a leírás.

Felváltva használtam a két micellás vizet, valamint közben más termékeket is elővettem néha, hogy össze tudjam hasonlítani. Nem éreztem különbséget a rózsavizes és aloe verás között, mindkettő nyugtató hatással volt a bőrömre. Szépen eltávolította a sminket, bár a vízálló szempillaspirállal azért idő volt megküzdenie. Nem irritál és nem csípi a szemet, ami alap elvárás egy ilyen terméknél.

Nincs semmilyen ragacsos érzet a bőrön a termék használatát követően és bőrhúzódástól sem kell tartani.



Szívesen nyúlok ezek után a micellás oldatok után esténként, nincs wow érzésem, de előkelő helyen végezne a listámon. Nyugodt szívvel ajánlom bárkinek ezeket a termékeket, bár ár/érték arányban lehet valakinek nem ez a legjobb választás, de ha az árát és mennyiségét nem tekintem, nálam jobban szerepelt, mint a Garnier micellása.

Ára: 1350 Forint