2016. június 29., szerda

Pierre René sminkalap- Ragyogó arcbőr záloga

Sminkalapnak, azaz primernek az utóbbi hónapokban a Nivea For Man After Shave balzsamát használtam, amivel szuper elégedett voltam. Az eddigi összes sminkalapot felülmúlta, amit próbáltam, így igazán nagy elvárásokkal kezdtem neki a tesztelésnek, amikor megérkezett hozzám a Pierre René Illuminating bázisa.


A Pierre René egy professzionális Svéd márka, amit leginkább sminkesek használnak. Már 20 országban van jelen a brand, így nem túlzás világmárkaként aposztrofálni. 

Amit a márka ígér:

Világosító sminkbázis fényvisszaverő részecskékkel. Kisimítja a bőrt, mely friss és ragyogó lesz, megkönnyíti az alapozó felvitelét. Sphilantes Acmella virág kivonata, E vitamin tartalma miatt, lifting és öregedésgátló hatású. A bőr egységesnek és fiatalosnak tűnik, ugyanakkor a smink tartósabbá válik.
Ragyogást fokozó make up bázis, fényvisszaverő pigmentekkel. Az alapozó friss és sugárzó eredmény, amely egyenletes felületet alkot az arcon, miközben előkészíti bőrfelületet az alapozó használatához. Az Acmella virág kivonatnak és az E- vitaminnak köszönhetően öregedésgátló és lifting tulajdonsággal rendelkezik, amely hozzájárul az egészséges és fiatalos megjelenéshez.


TESZT

A sminkbázisoktól azt várom el, hogy csökkentsék a pórusaimat, szépen kiegyenlítsék a bőröm és szuper tartóssá tegyék az alapozóm.

A csomagolása nagyon tetszik, pumpás és tényleg mutatós, nincs túlgondolva, praktikus és nem óriási üvegcse (30 ml).

Egy pumpánnyi elég belőle az egész arcra, az állagának köszönhetően könnyen eloszlatható, egyenletesen. Ez nagyon fontos szerintem a sminkalapoknál, hiszen egységes bőrfelület a célunk. Kicsit szájfény jellegű, de a nem ragacsos fajtából az állaga, a Catrice bázisára hasonlított nekem. Szilikonos hatású, ami jól megfogja az alapozót. 





Fényes, de nem túl csillogó alapot ad, amitől az alapozós arcbőr természetes fényt kap. A MAC Strobe Creamjéhez tudom hasonlítani a hatását. Nagy szépen lágyít az óriási pórusaimon. NAp végén sem kell aggódni, hogy elmoccan az arcsmink, jól tart még a melegben is.

Egy hibája van csak, a száraz részeket nem tünteti el, így első lépésnek, ha kiszáradt, hámló részek vannak a bőrömön, akkor az Nivea After Shavejével megyek neki, hidratálom és csak utána alkalmazom ezt.
Csupán azoknak nem ajánlom, akik szuper matt bőrre esküsznek, mert ezzel azt nem érhetik el teljesen. Viszont a természetesség újra trendi, szóval ajánlom, hogy szokjuk meg a fények játékát. Ára nem olcsó kategóriás, viszont sok szakember esküszik erre a márkára, a 30 ml pedig igazán kiadós mennyiség, amivel egy gyengébb alapozó is tartóssá tehető és szebb fedésre képes. 


Hamarosan a fogyasztóknak is elérhetővé válik webshopban a márka. 
Ára: 6950 Ft