2016. június 18., szombat

Ebay lista a nyárra

Ugyan már beköszöntött az igazi nyár, de aki még szeretne rajtam kívül pár izgalmas dolgot a nyárra, annak érdemes végiggörgetni a poszton. 




Oda vagyok a mandalákért és persze a kerek napozó kendőkért. A strandon igazán örömteli pillant lehet egy ilyet leteríteni, de piknikezéshez is ezt vinném. Több színben és mintával megtaláljátok a nevére kattintva. 



Töröközőből is van már kerek formájú. Imádom ezt az azték mintásat, a rojtok pedig habok azon a bizonyos tortán.



Diétázók finomságai lehetnek ezek a kaja mintás törölközők. Menő lehet egy pizza feltétnek lenni! 



Ebayről fürdőruhát rendelni elég lutri, mivel sokszor nem is hasonlít a képre. Viszont ennél megérné próbálkozni, mert nagyon jól mutat a csajon. :)



Strandruha jól tud jönni, hiszen kellemesebb érzés egy ilyenben beülni egy kajáldába a strandon, mint csupán csak bikiniben. Csipkések pedig mindig a kedvenceim. :)



Bikiniből sosem elég, ezek a horgolt szélű darabok igazén szexisek. Én a jobb oldalira csapnék le.



Maxi ruhát mindenkinek! Ez a hippis, bohém vonal pedig nagyon a fogamra való! Néhny vagány ékszerrel, rojtos táskával már mehetünk is benne egy fesztiválra. :)


Nagyon tetszik a mintája, így lecsapnék rá lelkesen. Amúgy a New Yorkerben is van pár igazán szép darab, így még vívódok! :)





Nem szeretem a matracokat, úszógumikat, de ez szuper cuki, így szívesen megrendelném. :)


Ez pedig még az előzőt is veri. Ráadásul milyen menő már hattyú hátán lebegni! :)



A vizes bikinivel mindig gondban van az ember hazafelé. Erre tökéletes lehet ez a műanyag neszesszer és pár száz forint csak. Az viszont fontos, hogy ha hazaértél azonnal vedd ki belőle, bele ne büdösödjön! 




Kerek szemüvegekhez is visszakanyarodtunk idén. Bármi, amit a hippik viseltek az nyáron szuper trendi. Ismét beköszöntött a vízöntő koraszak!




A fényvédők mellett a napernyő is jól jön a strandolásokkor. Én biztos ezt a színeset választanám a mandalás kendő mellé! 


Bojtok, színek, hímzés. Már rendelem is meg!


Nem tudom hogy vagytok vele, de az a "bölcsész-néprajzos" táska nekem idén bejön. Sőt, ha a szívemre teszem a kezem mindig bejött, viszont tuti nem olyan cuccokkal párosítanám, mint ami a sztereotípiában szerepel. :)