2016. június 12., vasárnap

Tiszta fogkrém-Magister Product

A szájápolás különösen fontos téma számra, mivel fogínysorvadásra hajlamos vagyok és eléggé sokat kínódok ezzel a problémával. Folyamatosan kutatom a megoldást erre, de legalábbis azokat a készítményeket, amikkel kicsit lassíthatom a folyamatot. 

 Mostani posztban egy új kedvenc fogkrémet mutatok, ami pozitív változást okozott az ínyem állapotánál, ez a Magister Products terméke.




A Magister Productstól három termék érkezett tesztelésre, leghasznosabbnak a fogkrémet találtam, legnagyobb izgalommal a méhpempős krém töltött el, erről is fogok még írni.

Amit a márka ígér: 

MAGISTER FOGFEHÉRÍTŐ PASZTA
~ Fogfehérítés 100 %-ban természetesen ~

A nő legolcsóbb és leghatékonyabb kozmetikai eszköze a mosolya, a szép mosoly pedig a fehér és egészséges fogaknál kezdődik!

Szeretnéd tudni, hogyan lehetnnének ragyogóan fehér és egészséges fogaid könnyedén, természetesen?
A fogorvosok segítségével fejlesztett Magister Fogfehérítő Paszta 100%-ban természetes összetevőkből készült, a 10-féle gyógynövény és 3-féle ásványisó tartalma fluorid és SLS hozzáadása nélkül tisztít, fehérít és friss leheletet biztosít!
Az aktív hatóanyagainak köszönhetően hozzásegít a fogínygyulladás tüneteinek mérsékléséhez , segíti a gyulladt nyálkahártya gyors regenerációját, csökkenti a fogínyvérzést.
A Magister Natural Fogfehérítő Paszta rendszeres használatával gátolható a plakk-képződés, és így csökkenthető a fogszuvasodás , a fogak romlásának esélye.
A paszta a fogfelszín mechanikai tisztítását támogatja, segíti a plakkok eltávolítását a fogfelszínről, így fehérítő hatást vált ki . Az ásványi só tartalom másik nagy előnye, hogy növeli a szájüreg pH-ját , így védve a fogzománcot a savas hatásoktól és gátolva a kórokozók szaporodását!


TESZT

Csomagolása nem tetszik, nekem kicsit gagyi, bár egy kisebb márkánál megszokott az ilyen. Alul van ráadásul a felpattintós kupakkal ellátott szája, amit nem szeretek. A tusfürdőknél, samponoknál ez tele megy vízzel, így mély negatív sztereotípiák kötődnek ehhez a megoldáshoz nálam. Na de lendüljünk tovább, végülis jól zár és funkcióját tekintve kielégítő.

Állaga kicsit fura, enyhén nyúlós, engem picit rágóra emlékeztet. Íre nagyon kellemesen mentolos, inkább mentára hajaz, mint a mű mentolra. Nagyon jól habzik és érezhetően a fogkrém és fogpor közti dologról van szó. Legjobb meghatározás a fogpaszta.

Gyönyörűen tisztít, nem irritálja az ínyem, hosszan tartó kellemes illattal látja el a szám és nem kell fél óráig utána önmegtartóztatni, ami az üdítőket illeti. Nem változtatja rémálommá az ételek ízét.

Fehérítést ígér és teljesíti, szóval egy szavam se lehetne a csomagolásra, mert maga a termék szuper.